Little (2019)

Little is an upcoming American comedy film co-written and directed by Tina Golden. It stars Regina Hall as the overbearing boss of a large company who is transformed back into her younger self (Marsai Martin) and must work with her overworked assistant (Issa Rae) to revert back to normal.

Read More


Toy Story 4 : Povestea jucăriilor (2019)

Filme online / 2019

Read More


Spider Man : Far From Home ( 2019 )

Online movie 2019 S/M/F/F/H

Read More


Man In Black : International ( 2019 )

New weapons , new gear ! Muscle car . Enjoy Filme 2019 subtitrat online

Read More


Home Allone Christmas Reunion ( 2019 )

Read More


Pain And Gain 2 ( 2019 )

Se pare ca din nou drogul schimba tot pentru John , dar cei doi prieteni ai lui nu se lasa acaparat de nici o schema ca sa scape de mania lui John . Cearta si disputa dintre cei trei e salvata de sora lui Mark !

Read More


Jumanji: Aventurã în junglã ( 2017 )

Un joc ca oricare altul e descoperit de patru copii de liceu care nu au auzit niciodata de jumanjii . Misterul jocului si curiozitatea celor patru liceeni i forteaza sa joace si sunt atrasi inauntrul jocului . Desii cea mai periculoasa aventura poate devenii un mister , ei descopera ca au mici abilitati supraomenesti .

Read More


Missing Link (2019)

Ultima sansa a lui Lionel de acceptare de catre echipa de elita si aventuri. pentru inceput se bazeaza pe calatoria spre America de Nord-Vest pentru a dovedi existenta unei creaturi legendare. un mit despre  viu despre provenienta  strămoșilor  omului.acestia vor sa analizese tot ce se poate despre strabuni nostri dar pentru a finaliza aceasta aventura le trebuie timp, […]

Read More


The Voyage of Doctor Dolittle (2019)

intrun viitor apropiat oameni evolueaza si sustin cu tarie ca ei pot face imposibilui ba chear sabsi vorbeasca cu animalele aceasta descoperire va fi una din cele mai controversate si populate descoperiri. pentru vizionarea intregului film la o calitate ful HD  dati clik pe GET LINK.  

Read More


ASPHALT GORILLAS

Samuel Schneider lucrează ca traficant de droguri la Berlin-Kreuzberg și este hărțuit de faptul că a fost stogul sefului său criminal El Keitar Într-o zi, în timp ce se întâlnește cu Frank, un prieten din copilărie, care îl lovește cu Lamborghini, Atris simte șansa de a scăpa de viața lui mizerabilă de zi cu zi. […]

Read More